A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВІДБУЛИСЬ КОНЦЕРТИ ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

Дата: 14.03.2018 11:43
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Святковим концертом «Мелодія сердець» привітали жінок Олександрівської селищної ради з Міжнародним жіночим Днем 8 березня. За ініціативи селищного голови Людмили Борисевич для прекрасної половини було проведено три концертні заходи, які відвідали майже 600 жінок з сіл та селища.

У цей день серця жінок об’єдналися в одну святкову неповторну пісню, приймали вітання, насолоджувалися увагою та весняною атмосферою в залі. Свої виступи подарували присутнім учасники художньої самодіяльності районного центру культури і дозвілля, вокальні колективи «Гармонія», «Петрівчанка», «Новополтавське сузір’я», учні Олександрівської школи мистецтв.

Своїми чудовими виступами, своєю емоційністю виконання, артистам  вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, слухачі насолоджувалися чудовим співом та танцями, а після кожного виступу щедро нагороджували  олександрівських артистів оплесками.

Привітали жінок зі святом чоловіча частина депутатського корпусу Олександрівської селищної ради. Слова вдячності, любові та найкращі побажання вони вклали у святкові вірші, з якими виступили на сцені. З 8 Березня жінок Олександрівщини привітав заступник голови Олександрівської районної ради Василь Лук’янчиков, який від щирого серця побажав  теплих сонячних ранків, спокою, а найголовніше — миру на нашій землі, родинного щастя,тепла і затишку.

Кожна жінка отримала квіти від селищної ради і солодкий подарунок від політичної партії «Наш край».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь