A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ТИЖДЕНЬ РОЗПОЧАВСЯ З РОБОЧОЇ НАРАДИ

Дата: 27.03.2018 11:34
Кількість переглядів: 548

Селищний голова Людмила Борисевич провела робочу нараду 26 березня  за участю керівників та спеціалістів апарату  та  виконавчих органів Олександрівської селищної ради. Одним із головних питань, на яке акцентував увагу голова – аналіз роботи,  що була проведена минулого тижня для підтримки та покращення життєдіяльності громади.

 

Тиждень був продуктивним та напруженим, кожен день потребує вирішення важливих питань та планування роботи на майбутнє. Одна із важливих проблем -  відсутність стадіону у селищі та районі, яке з приходом весни знов негативно позначиться на спортивному розвитку громади.  Головний бухгалтер селищної ради Ольга Євстігнєєва проінформувала про те, що минулого тижня завершено аукціон по розробці робочого проекту «Реконструкція стадіону в універсальний (з біговими доріжками) стадіон у смт Олександрівка Донецької області». Запланована вартість проекту – 300 тисяч гривень. Це вагоме просування у вирішенні нагальної потреби мешканців селища і району в діючому стадіоні.

Селищний голова акцентував увагу на розвитку житлово-комунального господарства, зменшення витрат та втрат енергоносіїв у ЖКГ, проведення ефективної енергозберігаючої політики, підтримку ОСББ, як перспективну форму  самоорганізації населення. «Позитивна тенденція спостерігається щодо покращення умов проживання власників багатоквартирних будинків селищної ради, - наголосила Людмила Борисевич. -   Минулого тижня селищна рада отримала експертні звіти по проектам капітального ремонту покрівлі житлових будинків за адресою смт Олександрівка, вулиця Абрикосова, будинки №46, №48; та вулиця Олександра Невського, будинок 2». Головний бухгалтер проінформувала, що триває експертна оцінка проектів капітального ремонту будинків по вулиці Донецькій: будинки 12, 6, 16, 1 та по вулиці Самарській  будинки 1, 3.

Триває процес укладання договорів на складання технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок. За даними спеціаліста-землевпорядника селищної ради Володимира Кисловського, минулого тижня було укладено три  договори інвентаризації земельних ділянок: під розміщення ДНЗ «Журавка», адміністративної будівлі селищної ради та стадіону «Колос».

Під час наради вкотре підняли питання ремонту мосту на автошляху у смт Олександрівка, рішенням якого стурбована місцева влада. Селищний голова Людмила Борисевич акцентувала на тому, що постійно ведеться зв’язок із структурним підрозділом «Покровська дистанція колії» щодо стадії розробки проектно-кошторисної документації та стану ремонтних робіт з відновлення шляхопроводу. За останніми даними, реконструкція запланована на другий квартал 2018 року.

Аварійний стан мосту збільшив навантаження пішоходів на шляху через залізничну колію до вулиці Донецької. Для його освітлення у нічний час вже завезені електроопори та планується їх встановлення. Фахівець з питань ЖКГ та комунальної власності Євген Шелєстов доповів про те, що були придбані лампи вуличного освітлення для сіл Новополтавка та Дмитро-Дар’євка. «У цих населених пунктах будуть повністю замінено лампи потужністю 16 Ватт на ліхтарі потужністю 30 Ватт. Це дозволить повноцінно освітити вулиці, тим самим зробити їх більш безпечними та комфортними» - підсумував він.

Відзначили роботу з благоустрою на території селищної ради. Впродовж тижня успішно долали наслідки негоди: розчищали сніг, посипали проїжджу частину та тротуари.

Співпраця селищної ради та громадськості принесла свої результати минулого тижня. Завдяки грантовим коштам Міжнародної організації з міграції активісти ГО «Голуби миру» разом з місцевим самоврядуванням придбали для закладів культури настільні ігри.

Селищний голова Людмила Борисевич підвела підсумки наради та надала ряд доручень заступникам та керівникам відділів виконавчого апарату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь