Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЧИМ МОЖЕ БУТИ КОРИСНИЙ ДЕПУТАТ ОБГОВОРИЛИ У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПІД ЧАС ТРЕНІНГУ

Дата: 29.03.2018 11:33
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

У Олександрівській селищній раді відбувся тренінг “Чим депутат може бути корисний?”, у якому взяли участь заступник голови Олександрівсьої районної ради Василь Лук’янчиков, селищний голова Людмила Борисевич, депутати селищної  та районної рад, активні мешканці  та ті, хто планують балотуватися на майбутніх виборах в Олександрівській об’єднаній громаді.

В ході заходу також відбулось відкрите обговорення результатів діяльності депутатів селищної ради 7-го скликання в 2017 році.

Активно розглянули тему децентралізації: яку роль будуть відігравати депутати в об’єднаних громадах, чому важлива командна робота депутатського корпусу у ефективному та швидкому вирішені проблем громади. Про це у своєму виступі дуже детально розповів заступник голови Олександрівської районної ради Василь Лук’янчиков.

Фото без опису

Селищний голова Людмила Борисевич поділилася досвідом роботи з депутатським корпусом селищної ради, та повідомила про роль кожного депутата в розвитку громади.

Фото без опису

Тренінг відбувся в рамках плану заходів руху “Сильні громади” ГО «Центр ЮЕЙ» в партнерстві з ГО “Дивовижні”. Окрім Олександрівки, такі тренінги відбудуться ще в 11 громадах Сходу України. Їх  організовано задля підняття рівня знань серед активістів щодо можливостей залучення місцевих представників влади до вирішення різноманітних проблем. Результатом заходів має стати підвищення спроможності і можливостей місцевих активістів впливати на врядування та вирішувати проблеми міст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь