A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

РОБОТИ ПО ЗАХИСТУ СОЦІАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ ДАЮТЬ ПОЗИТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Дата: 29.03.2018 11:32
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Проблема тіньової заробітної плати порушується в Україні досить давно. Пенсійний фонд впливає на сформовану негативну тенденцію у сфері трудових відносин шляхом проведення аналізу відомостей з реєстру застрахованих осіб по кожному громадянину.

З метою захисту трудових прав працівників, легалізації заробітної плати та забезпечення пенсійних прав застрахованих осіб управлінням налагоджене співробітництво з контролюючими органами, з органами влади та місцевого самоврядування, соціальними партнерами (створена міжвідомча робоча група з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати), постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення.

У результаті проведених заходів у 2017 році спостерігаються позитивні тенденції:

- 420 суб’єктів господарювання збільшили розмір заробітної плати 767 найманим працівникам, що в порівнянні з 2016 роком більше на 296 суб’єктів господарювання та на 559 найманих працівників;

- приріст фонду оплати праці працівників склав 685,2 тис.грн та, як наслідок, збільшилась середньомісячна сума єдиного соціального внеску на 150,8 тис.грн. В порівнянні з 2016 роком спостерігається збільшення фонду оплати праці працівників на 638,8 тис.грн та суми єдиного соціального внеску на 140,5 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь