A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ФАХІВЦІ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ З ПИТАНЬ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ

Дата: 30.03.2018 11:31
Кількість переглядів: 530

Фото без опису

Практичний семінар «Модернізація системи теплозабезпечення та підвищення енергоефективності міст» відбувся у четвер, 29 березня, в Чугуєві. У заході взяли участь головний бухгалтер Олександрівської селищної ради Ольга Євстігнєєва і фахівець з питань ЖКГ та комунальної власності Євген Шелєстов.

 

Організаторами заходу виступили ГО «Клуб мерів», Чугуївська міська рада та ГС «Асоціація українських виробників» за підтримки Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України і Харківської обласної державної адміністрації.

Головна мета заходу – ознайомлення керівників міст з механізмами модернізації централізованої системи опалення або переходу на децентралізовану систему.
За словами спеціалістів селищної ради, що були присутні на семінарі, важливою та корисною стала інформація щодо Європейських принципів ефективного управління енергією в громаді, перспективи розвитку електроенергетики, використання LED-освітлення як фактора енергоефективності об’єктів міського господарства, електроопалення як шляху до енергонезалежності держави та ціла низка інших питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь