A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КРИГА ЗРУШИЛА: НОВИНИ ЩОДО РЕМОНТУ МОСТУ У СМТ ОЛЕКСАНДРІВКА

Дата: 16.04.2018 11:27
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Продовжуємо інформувати населення Олександрівського району про стан справ щодо ремонту мосту у смт Олександрівка. Стосовно цього важливого питання Олександрівська селищна рада веде постійну комунікацію з Донецькою укрзалізницею, відстежуючи процес виконання робочого проекту. Системність у роботі селищного голови щодо контролю, та наголошення на проблемі відсутності мосту для всього району дають свої результати.

Регіональна філія «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» розпочала процедуру відкритих електронних торгів на визначення виконавця будівельних робіт з реконструкції мосту у смт Олександрівка. Оголошення про проведення аукціону з’явилося на сайті системи PROZORO. За даними ресурсу, кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 30 квітня, розкриття яких відбудеться 2 травня. Очікувана вартість робіт відповідно до кошторису – 10 171 934,00 грн.  Згідно з документом, інженерні та будівельні роботи мають розпочатись в трьохмісячний термін після закінчення електронних торгів.

Селищна рада продовжуватиме тримати зв’язок із замовником та обраним виконавцем ремонтних робіт стратегічно важливого для району мосту у Олександрівці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь