Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ЕТАП ФЕСТИВАЛЮ ДЮП

Дата: 17.04.2018 11:26
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

Районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних (ДЮП) відбувся 13 квітня на базі Олександрівського центру дитячої та юнацької творчості.  Конкурс  зібрав творчих, креативних та винахідливих школярів  - у ньому взяли участь 11 команд загальноосвітніх закладів району: Олександрівської, Михайлівської, Очеретинської, Іверської, Степанівської, Золотопрудської, Петрівської ЗОШ, Новостепанівського, Новоолександрівського, Дмитро-Дар’ївського та Мирнодолинського НВК.

Метою проведення фестивалю є нестандартне навчання учнів правилам безпечної поведінки, формування поваги до героїчної професії рятувальника та популяризація серед дітей та молоді здорового способу життя.

Юні ДЮПівці для демонстрації своїх умінь і здібностей використали літературу, музику, хореографію, вокальне та ораторське мистецтво. Виступи також містили елементи гумору, що стало своєрідною родзинкою, адже у веселій та дотепній формі правила безпеки краще засвоюються слухачами.

Виступи дружин юних пожежних оцінювало компетентне журі на чолі з підполковником служби цивільного захисту Володимиром Тищенко, начальником Олександрівського районного відділу ГУДСНС України в Донецькій області.

За результатами конкурсу І місце посіла команда «Нон-стоп» Очеретинської ЗОШ, ІІ місце – команда «Час-пік» Новоолександрівського НВК, ІІІ місце виборола команда «Перший крок» Петрівської ЗОШ. Преможці фестивалю були нагороджені грамотами відділу освіти Олександрівської райдержадміністрації та солодкими подарунками від Олександрівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь