A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУЛАСЬ ВЕСНЯНА ТОЛОКА

Дата: 24.04.2018 11:25
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

День довкілля відзначили на території Олександрівської селищної ради весняною толокою. На суботник з благоустрою вийшли працівники організацій, активісти та мешканці населених пунктів. Жителі прибирали не тільки прибудинкові території, але й спільну територію громади – дитячі майданчики, простір біля клубів та магазинів.

 

У проведенні Дня довкілля активну участь взяли працівники ДНЗ «Журавка», мешканці сіл Левадне, Новополтавка, Петрівка Перша, Дмитро-Дар’ївка та Варварівка, працівники Олександрівської селищної ради. Учні загальноосвітніх закладів та професійного аграрного ліцею долучилися до толоки напередодні – прибрали свої території, побілили дерева та навели порядок на клумбах.

Разом з тим слід також зазначити, що не всі керівники організацій та установ відгукнулися на заклик до толоки і відповідально поставилися до прибирання своїх територій.

Селищна рада висловлює вдячність керівникам установ та всім небайдужим і активним учасникам толоки. В той же час звертається до мешканців з пропозицією систематично підтримувати порядок і проводити озеленення своїх прибудинкових територій і всього селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь