A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУЛАСЬ ПЕРША СЕСІЯ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 23.05.2018 11:07
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

У Олександрівці пройшло перше пленарне засідання першої сесії Олександрівської селищної ради новоствореної громади.  На порядку денному були розглянуті процедурні питання: покладання обов'язків на і. о. старост; створення тимчасової лічильної та постійних депутатських комісій Олександрівської селищної ради; затвердження персонального складу виконавчого комітету селищної ради та інші.

На початку сесії присутні заслухали інформацію від голови територіальної виборчої комісії (ТВК), яка оголосила про результати виборів, проінформувала про початок повноважень депутатів Олександрівської селищної ради I скликання по 26 виборчих округах і вручила депутатські посвідчення новообраним депутатам.

Також голова селищної ТВК привітала Людмилу Борисевич з обранням на посаду голови Олександрівської селищної ради.

- Попереду нас чекає багато роботи, планів, ідей щодо розвитку нашої громади. Я рада, що разом зі мною буде працювати команда професіоналів, цілеспрямованих і знаючих людей. Кожен депутат буде постійно звітувати про виконану роботу перед виборцями. Наша робота буде прозорою і доступною для жителів Олександрівщини. Працювати будемо тільки для людей і заради людей, - зазначила у своєму виступі Людмила Вікторівна.

Серед питань порядку денного було розглянуто питання про обрання на посаду секретаря Олександрівської селищної ради Василя Лук’янчикова, депутата Олександрівської селищної ради. Кандидатура нового секретаря була запропонована Людмилою Борисевич.

За підсумками голосування було прийнято рішення підтримати запропоновану кандидатуру і покласти повноваження секретаря Олександрівської селищної ради на Василя Лук’янчикова.

- Дякую за надану мені довіру. Зобов'язуюся працювати на благо рідної Олександрівщини і її жителів. Разом ми реалізуємо багато завдань, спрямованих на процвітання рідного краю і поліпшення рівня життя наших земляків. Сьогоднішню підтримку розцінюю як кредит довіри на майбутнє, - звернувся до депутатського корпусу Василь Анатолійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь