A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СПЕЦІАЛІСТИ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ОТГ ДІЗНАВАЛИСЬ ПРО КОМУНІКАЦІЮ ТА ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЯМИ В УМОВАХ ЗМІН

Дата: 17.01.2019 10:28
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Спеціалісти Олександрівської ОТГ взяли участь у дводенному тренінгу в рамках проекту Програми місцевого системного розвитку. Під час навчання спеціалістів об’єднаних громад Донеччини ознайомили з інструментами ефективних публічних комунікацій у громаді, зокрема між владою, бізнесом та громадою. Землевпорядники отримали теоретичні знання та практичні навички щодо застосування Практичного інструментарію управління землями ОТГ, розробленого за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку.

 

За допомогою спілкування та аналізу веб-сторінок громад учасники тренінгу дійшли висновку, що кожна посадова особа сьогодні має володіти навичками комунікації, бути відкритою для громади, особливо – під час впровадження змін. Психолог та юрист, тренер соціальних проектів Віктор Одиниця розповів, як саме громадам досягти ефективної комунікації, формувати позитивний образ, узагальнив та продемонстрував досвід успішних громад та міст України в цьому питанні.

Для спеціалістів-землевпорядників навчальний модуль з практичного інструментарію управління землями в ОТГ провела керівник технічного департаменту ТОВ «БломІнфоЮкрейн» Катерина Резникова. Практичний інструментарій покликаний вирішити проблеми землеустрою в громаді, зробити прийняття рішень обґрунтованим та зрозумілим для її мешканців. Впровадження цього інструменту в ОТГ дасть можливість планувати інвестиційні проекти, інвестори матимуть доступ до інформації, яка зацікавить їх вкладати кошти та розвивати свій бізнес на території ОТГ.

«Створення схеми сучасного використання та схеми обмежень у використанні земель – це початок прогресу. Без цього неможливий розвиток, залучення інвестицій та прогрес громади», - коментує начальник управління земельних відносин та АПК Олександрівсьої селищної ради Володимир Кисловський.

На спеціалістів-землевпорядників чекає ще серія тренінгів, в результаті яких вони отримають доступ до практичного інструментарію та зможуть працювати над створенням інформаційної бази ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь