Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ГРОМАДА ПЛАНУЄ ЗАХОДИ З ВІДЗНАЧЕННЯ 100-РІЧЧЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 17.01.2019 10:27
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Засідання організаційного комітету з питань відзначення 100-річчя Дня Соборності України провела селищний голова Людмила Борисевич. В робочій зустрічі взяли участь працівники культури, розвитку культури та краєзнавства, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, директори Олександрівського ЗЗСО, професійного аграрного ліцею, школи мистецтв та центру дитячої та юнацької творчості.

Селищний голова Людмила Борисевич наголосила на проведенні різноманітних заходів у закладах освіти та культури з залученням широкого кола громадськості, працівників установ та організацій,  учнівської молоді.

Працівники відділу культури запропонували організувати громадську акцію «Ланцюг єднання», під час якої всі учасники свята зможуть пройти ходою та об’єднатися в символічний ланцюг, увінчаний державним прапором України. За ініціативи відділу освіти на площі парку «Центральний» відбудеться патріотичний флеш-моб у виконанні старшокласників Олександрівської школи.

22 січня 2019 року виповнюється 100 років проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Селищна рада запрошує мешканців громади долучитися до заходів з нагоди цієї визначної дати, аби засвідчити повагу до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь