A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ІНІЦІАТИВНА МОЛОДЬ РОЗРОБЛЯЄ ПОЛОЖЕННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 17.01.2019 10:25
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

Засідання ініціативної групи майбутньої Молодіжної ради Олександрівської ОТГ відбулось сьогодні в приміщенні школи мистецтв. Молодь обговорила Положення про консультативно-дорадчий орган, де прописала основні моменти, над якими вона планує працювати. Діяльність Молодіжної ради буде реалізовано в таких напрямках: культура та дозвілля, розвиток учнівського самоврядування, фізична культура та спорт, екологія, неформальна освіта, волонтерський рух. Наступним етапом створення молодіжного консультативно-дорадчого органу громади стануть установчі збори, на яких молодь затвердить Положення, обере Голову та секретаря, а також Радників з різних напрямків.

«Таким чином ми зможемо налагодити зв’язок з місцевим самоврядуванням, реалізувати проекти на території громади, співпрацювати з владою для розвитку нашої громади», - висловила свою думку громадська активістка селища Анастасія Степанченко.

Також, під час неформальної зустрічі, молодь розпочала працювати над розробкою власного логотипу та створення мережі активістів у населених пунктах громади, аби планувати роботу Ради відповідно до реальних потреб молодих людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь