A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

МОЛОДЬ ОЛЕКСАНДРІВКИ ІНІЦІЮЄ ОРГАНІЗАЦІЮ ЗМІСТОВНОГО ДОЗВІЛЛЯ

Дата: 18.06.2018 08:52
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

Сьогодні, 18 липня, у приміщенні селищної ради відбулась зустріч керівництва ОТГ з ініціативною молоддю Олександрівської громади. До селищного голови Людмили Борисевич звернулися молоді люди, що прагнуть змінити життя у селищі на краще, мають цікаві ідеї щодо організації дозвілля та готові втілювати їх у життя.

Керівництво Олександрівської ОТГ переконано – рушійною силою громади є молодь, тому готове підтримати її ідеї, які будуть направлені на розвиток громади.

Молоді люди запропонували організувати дозвілля мешканців у Центральному парку Олександрівки: урізноманітнити його музичними, танцювальними, розважальними програмами. І вже сьогодні, у понеділок, відбудеться перший захід для всіх бажаючих за участю музикантів-аматорів «Музичний Times».

Також у спільних планах керівництва та молодих представників громади – проведення Дня молоді, організація цікавого та нестандартного свята фарб, започаткування у населених пунктах громади туристичних маршрутів.

 «Хочеться, щоб молодь зрозуміла – від неї залежить розвиток території. І якщо ми не збудемо спільно реалізовувати те, що вони бачать, то перспективи в розвитку громад немає. Якщо немає бачення, немає бажання, не буде розвитку», - зазначила селищний голова Людмила Борисевич.

Учасники зустрічі упевнені, що завдяки такій співпраці дії влади будуть ще більш ефективними та спрямованими на всебічний розвиток громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь