A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

РОЗПОЧАВСЯ ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ НА МАЙДАНЧИКАХ ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ

Дата: 03.07.2018 14:25
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Аматорські команди Донеччини змагаються між собою за золоті медалі чемпіонату Донецької області з міні-футболу на майданчиках зі штучним покриттям.  Команда Олександрівського району «АЛЕКС» вже провела свій перший переможний матч. Гра відбулась 28 червня у селі Новостепанівка з командою «Легіон-Добропілля», і закінчилася безсумнівною перемогою олександрівців з рахунком «8:0».

Цьогорічний розіграш чемпіонату пройде майже по всій території області. На відміну від минулорічного чемпіонату, в якому участь брали лише 7 команд, цього року кількість учасників значно розшириться. По попереднім заявкам, що найменш 20 аматорських міні-футбольних колективів братимуть участь у чемпіонаті з чотирьох зон: Слов’янськ, Добропілля, Покровськ, Маріуполь.

Організатором змагань є управління з питань фізичної культури та спорту Донецької ОДА та Громадська Спілка «Асоціація футзалу Донецької області». Чемпіонат проводиться з метою розвитку масового футзалу в області, залучення нових команд і гравців у змагання, підвищення рівня навчально-тренувального процесу у командах, зміцнення здоров’я, всебічного розвитку особистості, що займаються фут залом і організації дозвілля населення, подальшого підвищення спортивної майстерності футболістів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь