A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НОРВЕЗЬКА РАДА У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГАХ

Дата: 05.07.2018 14:24
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

Норвезька рада у справах біженців (далі – NRC) розпочинає проект 
з розвитку потенціалу сільських організацій на підконтрольній Уряду України території Луганщини та Донеччини: у всіх районах підконтрольної частини Луганської області та у Бахмутському, Костянтинівському, Олександрівському, Лиманському, Слов’янському, Добропільському, Покровському районах Донецької області.

Сільськогосподарські кооперативи, асоціації та не зареєстровані ініціативні групи можуть взяти участь у тренінгах, спрямованих на покращення внутрішньої взаємодії в організації, збільшення обсягів виробництва та підвищення якості товарів і послуг, отримання допомоги в розробці стратегії розвитку організації.

Заявку на участь у тренінгах можуть подавати організації та об’єднання, які здійснюють діяльність у сільській місцевості в таких напрямках: сільськогосподарське виробництво, виготовлення етнічних виробів ручної роботи, сільський туризм, інші аналогічні сфери діяльності.

У рамках проекту буде надано можливість відвідати організації в сусідніх областях, які є успішними прикладами кооперації. Організації, що пройшли повний курс тренінгів, отримають можливість взяти участь в конкурсі грошових грантів.

Цей проект реалізується за фінансової підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку та співробітництва.

Для участі в проекті необхідно до 09.07.2018 заповнити заявку за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#s2ugEmUG. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном «гарячої» лінії NRC: 0 800 302 007.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь