A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛІСТІВ ГРОМАДИ СПРИЯЄ ЇЇ РОЗВИТКУ

Дата: 31.07.2018 14:15
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

Отримавши нові, інакші і значно ширші функції та повноваження, громаді необхідно формувати нову якість місцевого врядування. Сьогодні це можливо лише за умови постійного навчання та обміну кращим досвідом. Саме тому керівництво та фахівці органів місцевого самоврядування Олександрівської селищної ради постійно беруть участь у семінарах, тренінгах та зустрічах, де набувають нових навичок та знань у своїй професійній діяльності.

Минулого тижня представники селищної ради взяли участь у навчанні з різних напрямків: проектний менеджмент, розвиток громадської активності у об’єднаних громадах, комунікаційна стратегія ОТГ, громадські ради у плануванні розвитку території, використання програмного комплексу «Муніципальний фіскальний реєстр», Мобільний офіс надання адміністративних та соціальних послуг населенню.

23-25 липня у м. Святогірськ відбувся тренінг-семінар «Спроможність територіальних громад Донецької та Луганської областей», у якому взяли участь секретар селищної ради Василь Лук’янчиков та представник громадського сектору. Протягом навчального тренінгу представники  ОТГ східних регіонів України навчилися,  як працює система залучення коштів, які є джерела фінансування та інструменти фандрейзингу, про загальні характеристики міжнародної технічної допомоги та методичні підходи до здобуття грантів, а також про особливості роботи зі спонсорами, донорами та грантодавцями.

Селищний голова Людмила Борисевич та начальник відділу фінансово-господарського забезпечення  взяли участь у засіданні секції Асоціації міст України у Івано-Франківську, яка пройшла 26-27 липня. Під час заходу експерти навчали теоретичних та практичних особливостей роботи з муніципальним фіскальним реєстром, знайомили з кращими практиками економічного розвитку територіальних громад Прикарпаття.

27 липня представники Донецької та Луганської областей відвідали м. Кривий Ріг , де ознайомилися з позитивним досвідом впровадження пілотного проекту «Мобільний офіс-трансформер». Представник селищної ради Євген Шелєстов у складі групи, на власні очі побачив впровадження нових технологій муніципального менеджменту, застосування нових механізмів надання адміністративних та інших публічних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь