A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕПУТАТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА СПІВФІНАНСУВАННЯ СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНИХ ЦЕНТРІВ ТА АМБУЛАТОРІЇ

Дата: 03.08.2018 14:09
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

П’ята  позачергова  сесія  Олександрівської    селищної  ради  сьомого скликання  відбулась у п’ятницю, 3 серпня, яке провела селищний голова Людмила Борисевич.  Варто зазначити, що передувало сесії засідання постійних комісій селищної ради, на яких детально опрацювали всі питання порядку денного.

Згідно до розпорядження селищного голови, на розгляд депутатів було винесено 65 питань, серед яких: про внесення змін до рішення селищної ради від 29 січня 2018 року «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку на 2018 рік», про виділення коштів для співфінансування проектів,  що фінансуються за рахунок  субвенції  з державного бюджету  місцевим бюджетом,  про затвердження Положення про порядок надання одноразової  грошової матеріальної допомоги  окремим категоріям  мешканців Олександрівської об’єднаної громади, про створення мультифункціонального мобільного офісу надання адміністративних послуг.

Секретар Олександрівської селищної ради Василь Лук’янчиков доповів про питання виділення коштів для співфінансування проекту з вирощування томатів в закритому грунті мешканця села Петрівка Перша, що бере участь у конкурсі проектів «Донецький куркуль».  «Підтримка малого та середнього бізнесу – це перспектива розвитку громади, - зауважив секретар селищної ради. – Тому сьогодні ми маємо допомагати місцевим ініціативам розвиватися».

Також депутати ретельно розглянули пропозицію щодо співфінансування трьох проектів: створення молодіжних центрів у селах Некременне та Мирна Долина, створення мультифункціонального мобільного офісу для надання адміністративних послуг населенню громади, а також проект будівництва  амбулаторії  в с.  Михайлівка,  що фінансується за рахунок  субвенції  з державного бюджету  місцевим бюджетом на здійснення заходів, спрямованих на розвиток  системи охорони  здоров’я  у сільській  місцевості. Селищний голова Людмила Борисевич наголосила, що реалізація даних проектів – це не тільки розвиток соціальної сфери громади, а й створення нових робочих місць. Депутати селищної ради одноголосно проголосували за прийняття відповідного рішення.

Багато питань стосувалося земельних відносин, а саме про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. За словами начальника управління земельних відносин Володимира Кисловського, селищна рада відкриває можливості мешканцям громади без перешкод отримувати землю для ведення свого господарства.

Незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання п’ятої сесії селищної ради пройшло злагоджено та організовано. По всіх питаннях, які виносилися на порядок денний, були прийняті відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії, керівник громади подякував усім депутатам за роботу, активність при обговоренні питань та зазначив, що прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь