A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СПІВПРАЦЯ ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ГРОМАДИ – ПЕРСПЕКТИВА СТВОРЕННЯ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ

Дата: 07.08.2018 14:06
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Про послуги служби зайнятості, створення нових робочих місць, організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру йшлося під час робочої зустрічі селищного голови Людмили Борисевич з начальником відділу надання соціальних послуг  Олександрівського районного центру зайнятості Світланою Скабьолко.

У ході конструктивного діалогу обумовлено шляхи співпраці служби зайнятості та об’єднаної територіальної громади у напрямку реалізації програми зайнятості населення. Зокрема, розглянули організацію громадських робіт – створення тимчасового робочого місця по інформуванню населення щодо недопущення порушень громадського порядку. До виконання цих робіт планується залучати зареєстрованих безробітних на умовах повного робочого дня.  Фінансування такого робочого місця здійснюватиметься за принципом 50% - з місцевого бюджету, 50% - кошти Фонду загальнообов’язкового соціального страхування України на випадок безробіттю.

Людина, що відповідатиме за підтримку громадського порядку, стане надійним помічником громади.  Вона матиме повноваження інструктора, який працюватиме із земляками, роз'яснюючи важливість дотримання правил порядку та благоустрою.

Успішна практика введення інструктора з інформування населення щодо недопущень порушень громадського порядку вже є в багатьох містах та громадах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь