A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

БЛАГОУСТРІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРОМАДИ ТРИВАЄ

Дата: 09.08.2018 14:03
Кількість переглядів: 778

Фото без опису

Працівники бригади з благоустрою Олександрівської ОТГ продовжують роботи з прибирання території громади. За останній час великі зміни відчули мешканці сіл Михайлівка, Львівка, Зелене, Карпівка, Новоолександрівка.

Так, з території сіла Зелене та Карпівка  вивезли  80 вантажівок сміття. Велике сміттєзвалище, що утворилося на місці зруйнованого дитячого садочка вже давно непокоїть мешканців села. «У мене маленькі діти, і а тому купа сміття серед села це не тільки некрасиво, а й небезпечно, - говорить мешканка села Ірина Торговцева. – Відтепер на місці звалища з’явився великий простір, який ми з громадою плануємо використати для розташування дитячого майданчика».  Про зміни у рідному селі кажуть і жителі старшого віку – Марія Олексіївна Твердова та Валентина Григорівна Кравченко. Вони зауважили, що за довгі роки, що вони живуть у Зеленому, нарешті прибрали залишки будівлі дитячого садочка.

За словами в.о. старости села Михайлівка Олександра Кононенко, завдяки мотокосам, які відтепер є у розпорядження працівників з благоустрою, змогли обкосити майже всю територію підпорядкованих йому  населених пунктів. Приємно, що до наведення порядку долучився і депутат селищної ради  Микола Абрамов, який не тільки контролює процес, а й власноруч бореться з заростями трави. Окрім того, працівники бригади допомагають одиноким та хворим наводити лад у дворі та біля подвір’я. Мешканка села Зінаїда Миколаївна Куліш дякує бригаді з благоустрою за викошену траву, а Н.Корсунь – за прибрані та попиляні гілки, що лежалі у її дворі.

«Коли жителі сіл бачать, що обкошено вулиці та дороги, вони й самі починають наводити лад біля дворів, прибирати будівельні матеріали та сіно. Село перетворилося, стало охайнішим та чистішим», - розповідає в.о. старости Олександр Кононенко.

Селищна рада дякує усім мешканцям, хто дотримується правил благоустрою, робить свій населений пункт затишним та красивим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь