A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОБЛЕМИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ

Дата: 10.08.2018 14:01
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

Питання працевлаштування, благоустрою та земельних відносин розглянули під час особистого прийому громадян Олександрівським селищним головою. Згідно графіку роботи, Людмила Борисевич провела прийом мешканців громади у приміщенні селищної ради.

Мешканці вулиці Донецької підняли проблему ремонту з утепленням дахів багатоквартирних будинків. Людмила Борисевич  наголосила, що на сьогодні затверджено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт даху будинку № 16, він отримав позитивну експертну оцінку. Також, селищний голова вкотре підкреслила, що мешканці багатоповерхівок мають виявляти ініціативу для створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, адже для ОСББ існують різні державні програми, у тому числі – з енергоефективності.

Жителі Олександрівки зверталися з питань благоустрою, а саме покосу амброзії на території селища. Селищний голова взяла до уваги пропозиції мешканців, які будуть включено до плану роботи бригади з благоустрою.

За результатами звернень громадян, селищний голова Людмила Борисевич надала відповідні доручення та взяла їх виконання на особистий контроль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь