Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У СЕЛІ МАР'ЇВКА СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 20.08.2018 13:57
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

18 серпня у мальовничій Мар’ївці відбулось свято з нагоди Дня сіл Мирна Долина, Новознаменівка, Мар’ївка та Бузинівка. Великою дружньою родиною зібралися мешканці громади на концерт, який провели для них колективи художньої самодіяльності: «Петрівчанка», «Гармонія», «Новополтавське Сузір’я» та керівник Олександр Філонов.

Урочисту святкову частину відкрила вітальним словом селищний голова Людмила Борисевич, яка привітала усіх з Днем народження маленької Батьківщини, побажала всім миру, злагоди, добробуту та процвітання. «День села – це історія, це доля кожного мешканця громади, кожної родини, кожного подвір’я! - звернулася до присутніх голова громади. – Сьогодні хочеться подякувати усім, згадати кожного окремо, адже ви і є – рідне село!»

Господарі та господарочки з кожного населеного пункту організували стилізовані українські подвір’я, де представили багатства свого села, серед яких – дари природи, традиційні українські смаколики, вишиті рушники та вироби народного мистецтва. Кожна господиня творчо, а іноді з юмором поставилася до оформлення свого намету, які вражали щедрістю справжньої  української душі.

Фото без опису

Під час святкового концерту згадали тих, хто доклав великих зусиль у розвиток села, хто творив його історію та продовжує писати її щасливі рядки і сьогодні. Подяками від імені селищної ради та пам’ятними подарунками привітали:

  • батьків найменших жителів села, які поповнили сільську громаду цього року: Світлану та Віталія Шелельо з синочком Артемом (с. Мар’ївка), Влада та Діану Уманцевих з сином Єгорчиком (с. Мирна Долина), Анну та Тимура Сукових з донечкою Євою;
  • срібних ювілярів подружнього життя: Володимира і Людмилу Буштин, Сергія та Людмилу Мусіюк, Івана та Наталю Лінкіних;
  • золотих ювілярів подружнього життя Григорія Прокоповича та Надію Семенівну Воронових;
  • найбільшу багатодітну родину Кучер Євгенія та Оксани, які виховують восьмеро дітей;
  • господарів найохайніших подвір’їв: Воронових Миколу та Зою, Дзеренюк Віталія та Оксану, Виноградських Віктора та Ольгу, Грибковських Ігоря і Наталю.
  • мешканців, що зробили вагомий особистий внесок у життя громади: Наталю Петрівну Молодняк, Наталю Геннадіївну Яковенко,Людмилу Арсентіївну Петренко, Клавдію Олексіївну Коваленко.
  • за професіоналізм та відданість роботі подяку вручили в.о. старости Олегу Хруленко та депутату Ігорю Анюхіну.

Фото без опису

   Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

Продовжилося святкування пригощанням домашніми стравами, що приготували на вогнищі прямо під час концерту, а також веселими запальними танцями до самого ранку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь