A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У СЕЛІ МАР'ЇВКА СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 20.08.2018 13:57
Кількість переглядів: 552

18 серпня у мальовничій Мар’ївці відбулось свято з нагоди Дня сіл Мирна Долина, Новознаменівка, Мар’ївка та Бузинівка. Великою дружньою родиною зібралися мешканці громади на концерт, який провели для них колективи художньої самодіяльності: «Петрівчанка», «Гармонія», «Новополтавське Сузір’я» та керівник Олександр Філонов.

Урочисту святкову частину відкрила вітальним словом селищний голова Людмила Борисевич, яка привітала усіх з Днем народження маленької Батьківщини, побажала всім миру, злагоди, добробуту та процвітання. «День села – це історія, це доля кожного мешканця громади, кожної родини, кожного подвір’я! - звернулася до присутніх голова громади. – Сьогодні хочеться подякувати усім, згадати кожного окремо, адже ви і є – рідне село!»

Господарі та господарочки з кожного населеного пункту організували стилізовані українські подвір’я, де представили багатства свого села, серед яких – дари природи, традиційні українські смаколики, вишиті рушники та вироби народного мистецтва. Кожна господиня творчо, а іноді з юмором поставилася до оформлення свого намету, які вражали щедрістю справжньої  української душі.

Під час святкового концерту згадали тих, хто доклав великих зусиль у розвиток села, хто творив його історію та продовжує писати її щасливі рядки і сьогодні. Подяками від імені селищної ради та пам’ятними подарунками привітали:

  • батьків найменших жителів села, які поповнили сільську громаду цього року: Світлану та Віталія Шелельо з синочком Артемом (с. Мар’ївка), Влада та Діану Уманцевих з сином Єгорчиком (с. Мирна Долина), Анну та Тимура Сукових з донечкою Євою;
  • срібних ювілярів подружнього життя: Володимира і Людмилу Буштин, Сергія та Людмилу Мусіюк, Івана та Наталю Лінкіних;
  • золотих ювілярів подружнього життя Григорія Прокоповича та Надію Семенівну Воронових;
  • найбільшу багатодітну родину Кучер Євгенія та Оксани, які виховують восьмеро дітей;
  • господарів найохайніших подвір’їв: Воронових Миколу та Зою, Дзеренюк Віталія та Оксану, Виноградських Віктора та Ольгу, Грибковських Ігоря і Наталю.
  • мешканців, що зробили вагомий особистий внесок у життя громади: Наталю Петрівну Молодняк, Наталю Геннадіївну Яковенко,Людмилу Арсентіївну Петренко, Клавдію Олексіївну Коваленко.
  • за професіоналізм та відданість роботі подяку вручили в.о. старости Олегу Хруленко та депутату Ігорю Анюхіну.

   

    

   

Продовжилося святкування пригощанням домашніми стравами, що приготували на вогнищі прямо під час концерту, а також веселими запальними танцями до самого ранку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь