A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

МОМ ЗАПРОШУЄ ПСИХОЛОГІВ, СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ З ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ДО УЧАСТІ В ПРОГРАМІ ІЗ ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

Дата: 22.08.2018 13:54
Кількість переглядів: 784

Фото без опису

Конфлікт на сході України спричиняє тяжкі психосоціальні наслідки. Багато дітей та дорослих переживають травматичні розлади, а переїзди та адаптація в нових умовах є постійним джерелом стресу для переселенців. У такій ситуації тисячі людей потребують психосоціальної підтримки. Однак і психологам, волонтерам, учителям та соціальним працівникам, які щодня надають цю підтримку, також потрібна допомога.

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні оголошує набір учасників на нову програму для місцевих спеціалістів, що надають безкоштовні психосоціальні послуги населенню в Донецькій та Луганській областях. Програма із психосоціальної підтримки є одним з аспектів масштабного проекту «Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі», що проводиться за фінансової підтримки Уряду Японії.

У рамках програми учасникам буде запропоновано взяти участь у дводенному тренінгу, метою якого є підготовка та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері надання психосоціальної підтримки. До проведення тренінгів залучені провідні фахівці з неурядової організації, яка має великий досвід у наданні психологічної та соціальної допомоги населенню, що постраждало внаслідок конфлікту на Донбасі, а також тренінгової і супервізійної діяльності. Під час тренінгу учасники оволодіють новими знаннями та підходами, необхідними для роботи з різними категоріями населення, що потребує підтримки, зокрема з ВПО, демобілізованими особами, дітьми, представниками вразливих груп тощо, а також отримають навички самодопомоги та профілактики професійного вигорання.

Крім того, учасникам, які відвідали тренінг та готові провести щонайменше чотири власних тренінги з метою відпрацювання набутих навичок, поширення інформації про психічне здоров’я та поліпшення психоемоційного стану мешканців свого населеного пункту, буде наданий грант розміром до 200 доларів США у вигляді уніфікованих наборів матеріалів для ведення психосоціальної діяльності (канцелярія, роздаткові матеріали, матеріали для роботи з дітьми тощо).

Під час усього терміну програми ? із серпня 2018 по березень 2019 року ? учасники матимуть можливість отримувати супервізійну підтримку фахівців програми у веденні складних випадків та перенаправленні.

Тож, якщо ви:

  • маєте диплом про фахову освіту,
  • працевлаштовані в службах або установах, що спеціалізуються на наданні безкоштовних психосоціальних послуг населенню, або залучені до волонтерських організацій, котрі надають такі послуги в Донецькій або Луганській областях,
  • маєте досвід у проведенні тренінгів та семінарів для населення,
  • бажаєте отримати нові професійні знання та практичні навички психосоціальної роботи з постраждалим населенням, ?

заповніть, будь ласка, заявку та надішліть її на електронну адресу gchurkina@iom.int до 31 серпня 2018 р.

За додатковою інформацією ви можете звернутися до контактної особи з Міжнародної організації з міграції:

Ганна Чуркіна,

асистентка проекту у відділі надзвичайних ситуацій та стабілізації

тел.: 050 422 75 81, 067 446 49 58

Прийом заявок триватиме до завершення формування тренінгових груп. Наголошуємо, що відбір відбувається на конкурсній основі: подання заявки не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ або представники виконавчого партнера МОМ. Відібраним кандидатам повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь