A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО УПЕРЕДЖЕННЯ МОЖЛИВИХ ПОРУШЕНЬ ТРУДОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА

Дата: 11.09.2018 13:48
Кількість переглядів: 566

Легалізація трудових відносин і заробітної плати, ліквідація прихованої зайнятості - є одним з ключових напрямків роботи усіх державних органів. Не залишається осторонь цієї проблеми і фіскальна служба. Покровсько – Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області повідомляє, що Добропільським відділом адміністрування податків і  зборів  з  фізичних  осіб  проводиться  постійна робота з виявлення неоформлених найманих працівників та легалізації отриманих доходів, що є не тільки джерелом додаткових надходжень податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного соціального внеску, але й відновленням соціальної захищеності працюючих громадян.

Зокрема, з метою упередження можливих порушень трудового законодавства в частині використання незареєстрованої належним чином найманої робочої сили та виплати тіньової заробітної плати проводиться індивідуальна робота з керівниками і головними бухгалтерами підприємств та з фізичними особами – підприємцями.

Завдяки вжитим заходам, протягом восьми місяців 2018 року трудові угоди оформили 211 суб’єктів господарської діяльності, офіційно прийнято на роботу 425 працівників. Додаткові надходження до бюджету від легалізації зайнятості населення з податку на доходи фізичних осіб із заробітної плати склали 577,7 тис.грн. та з єдиного соціального внеску – 706,1 тис.гривень.

Зокрема, у серпні 2018 року за результатами проведеної масово-роз‘яснювальної роботи з суб’єктами господарювання, проведеної роботи по роз‘ясненню діючого законодавства про працю та упередженню можливих порушень трудового законодавства в частині використання незареєстрованих належним чином найманих працівників додаткові надходження склали: ПДФО – 268,2 тис.грн., ЄСВ – 327,8 тис.гривень.

Фахівці Покровсько – Добропільського управління нагадують роботодавцям та громадянам, що тільки офіційно оформлений найманий працівник може бути соціально захищеним, а утримані з легальної заробітної плати податки надійдуть до бюджетів  для своєчасного фінансування відповідних статей витрат територіальних громад та держави, а також соціальних виплат.

Шановні громадяни, не порушуйте законодавство України, легалізуйте свою діяльність, оформіть трудові відносини, сплачуйте податки, приймайте участь у наповнені бюджету - це запорука соціальних гарантій та розвитку громади!

Покровсько – Добропільське управління

ГУ ДФС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь