A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПРАВИЛПРИЙМАННЯ СТІЧНИХ ВОД ДО СИСТЕМ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ СМТ. ОЛЕКСАНДРІВКА».”

Дата: 25.09.2018 13:29
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

Добропільське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства КП “Компанія “Вода Донбасу”відповідно до вимог  Закону України “Про засади регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, а також з метою отримання зауважень та пропозицій, інформує про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення смт. Олександрівка.

Зміст регуляторного акту полягає у затвердженні Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення смт. Олександрівка.

Оприлюднення аналізу впливу регуляторного акту та проекту регуляторного акту “Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення смт. Олександрівка” буде розміщено на офіційному сайті КП “Компанія “Вода Донбасу” www.donvoda.comта офіційному сайті Олександрівської селищної радиwww.oleks-rada.gov.ua.

Пропозіції та зауваження відносно змісту регуляторного акту надсилати протягом місяця з дня опублікування за адресою: вул. Луганського, 2,
м. Добропілля, Донецька обл., 85001, телефон (06277) 2 77 99


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь