A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ТА СЕЛИЩНА РАДА СПІЛЬНО ПРАЦЮЮТЬ НАД ПОЗИТИВНИМИ ЗМІНАМИ У ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 16.10.2018 08:18
Кількість переглядів: 505

Восьма позачергова сесія Олександрівської селищної ради відбулась у четвер, 11 жовтня, яку провела селищний голова Людмила Борисевич.
У пленарному засіданні взяли участь сімнадцять депутатів , начальники відділів та спеціалісти апарату селищної ради. До порядку денного сесії було включено двадцять дев’ять питань, які напередодні депутати детально обговорили на засіданнях постійних комісій.

Депутати розглянули питання «Про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Олександрівського району у комунальну власність Олександрівської селищної об’єднаної територіальної громади адміністративної будівлі відділу освіти Олександрівської райдержадміністрації», « Про передачу об’єкту нерухомості та транспортного засобу комунальної власності Олександрівської об’єднаної територіальної громади в оперативне управління комунальному підприємству «Віднова» Олександрівської селищної ради», Про затвердження Положень відділів та управлінь селищної ради, ряд земельних питань.

В розділі «Інше» селищний голова Людмила Борисевич доповіла про роботу селищної ради. «Ми повинні не просто жити з дня до дня, вирішуючи поточні проблеми, ми розробляємо чіткий план розвитку і рухаємося за ним. Лише сформувавши спільне бачення майбутнього, долучивши переважну кількість мешканців громади до його реалізації, ми зможемо досягти бажаних результатів, - зазначила керівник громади. – І депутатський корпус є нашим першим помічником у цій справі».

Депутати селищної ради активно долучились до обговорення кожного питання, ставили запитання та вносили свої пропозиції. Народні обранці виступили з ініціативою спільно з в.о. старостами вирішувати питання благоустрою, освітлення населених пунктів та інформування мешканців щодо процесів, які сьогодні відбуваються на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь