A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ОТГ ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ

Дата: 17.10.2018 13:11
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

Інноваційна програма розвитку спроможності об’єднаних територіальних громад в управлінні  земельними ресурсами та залученні інвестицій розпочала працювати на території Длнецької області. Саме цьому була присвячена інформаційна зустріч, що відбулась 16 жовтня в Донецькій обласній державній адміністрації. У заході взяли участь секретар Олександрівської селищної ради Василь ЛУК’ЯНЧИКОВ та начальник управління земельних відносин та АПК Володимир КИСЛОВСЬКИЙ.

Під час зустрічі Наталія Слинько, керівник програми,та Сергій Кубах, експерт з питань управління земельними ресурсами проекту USAID «Підтримка аграрного сільського розвитку», розповіли про можливості, які очікують громади Донецької області в рамках партнерства з Програмою:

  • запровадження ефективного управління земельними та іншими ресурсами в межах ОТГ на основі GIS технологій;
  • розвиток спроможності формувати проекти для залучення інвестицій з урахуванням інтересів органів влади, місцевого самоврядування, бізнесу та недержавного сектору на основі співробітництва та партнерства.

Програма також поширює свою діяльність на громади Луганської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Програма триватиме до вересня 2019 року. За словами начальника управління земельних відносин та АПК Володимира Кисловського, Олександрівська громада братиме участь у Програмі, вже заповнено відповідну анкету та передано на конкурсний відбір. «Завдяки участі ми зможемо підвищити якість інформаційного, кадрового та організаційного забезпечення для відповідального та кваліфікованого управління земельними ресурсами громади, - зауважив секретар селищної ради Василь Лук’янчиков. -  Також очікується зменшення корупційних ризиків та забезпечення вільного доступу до інформації щодо просторових та ресурсних умов для ведення бізнесу в ОТГ».

Програма виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з ТОВ «Бломінфо-Юкрейн», громадською організацією «Деспро» та Київським економічним інститутом в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного та сільського розвитку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь