Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ РОБОТИ З МЕШКАНЦЯМИ ГРОМАДИ ТА ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ОБГОВОРИЛИ НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ

Дата: 26.10.2018 11:51
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Селищний голова Людмила Борисевич провела апаратну нараду з в.о. старост сіл та керівниками структурних підрозділів селищної ради у п’ятницю, 26 жовтня. Головними питаннями, що були включені до порядку денного - аналіз сплати податку за землю з фізичних осіб, про створення офіційної символіки та логотипу Олександрівської ОТГ, моніторинг стану посівів озимих культур під урожай 2019 року, про порядок списання житлових будинків, питання поточних робіт з благоустрою території громади.

Селищний голова Людмила Борисевич вкотре наголосила на необхідності співпраці та роботі у команді заради якісного та швидкого вирішення проблем громади. Зокрема, звернули увагу на підготовку до опалювального сезону, аналіз існуючих проблем закладів освіти та культури, роботу з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Начальник управління земельних ресурсів та АПК Володимир Кисловський запропонував старостам налагодити зв’язок з фермерськими господарствами для збору статистичної інформації для моніторингу стану використання земель сільськогосподарського призначення на території ОТГ.

Під час обговорення питань було вирішено провести роботу зі зменшення заборгованості по земельному податку, організувати творчі групи у кожному старостинському окрузі з розробки проектів символіки Олександрівської ОТГ. За результатами наради селищний голова надала доручення спеціалістам селищної ради та в.о. старост, виконання яких взяла на особистий контроль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь