A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕПУТАТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ СТВОРЕННЯ КУЛЬТУРНО-ІНФОРМАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ КП "ВІДНОВА"

Дата: 07.11.2018 11:48
Кількість переглядів: 561

ДЕПУТАТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ СТВОРЕННЯ КУЛЬТУРНО-ІНФОРМАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ КП "ВІДНОВА"

 Новини

Фото без опису

Дев’ята позачергова сесія Олександрівської селищної ради відбулась у п’ятницю, 2 листопада. Відкрила сесію селищний голова Людмила Борисевич. В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного.

На розгляд депутатів було винесено 27 питань, з них 14 – земельного характеру. Основні питання, що розглянули під час пленарного засідання про створення структурних підрозділів селищної ради: відділу соціального захисту населення, управління фінансово-господарського забезпечення та обслуговування, культурно-інформаційного центру; про затвердження структури та граничної чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Сьогодні в Олександрівській селищній раді з метою надання якісних послуг соціально незахищеним верствам населення, триває процес створення територіального центру соціального обслуговування. В ньому будуть функціонувати три відділення: соціальної допомоги вдома, стаціонарного догляду для постійного проживання, денного перебування.  Під час сесії депутати затвердили структуру нового закладу.

Важливим рішенням для розвитку культурного простору громади стало створення культурно-інформаційного центру. Новий клубний заклад забезпечить задоволення культурних потреб мешканців громади у розвитку  народної  традиційної  культури,  підтримку художньої творчості, діяльності   творчих колективів,  іншої  самодіяльної  творчої ініціативи, організації дозвілля тощо.

Економіст комунального підприємства «ВІДНОВА» Олександрівської селищної ради Лариса Трофимчук доповіла про встановлення  тарифу на послуги теплопостачання, утримання житлових приміщень та прибудинкових територій,   на збирання вивезення та розміщення ТПВ для населення на 2018-2019 роки.

У розділі «Різне» порядку денного селищний голова Людмила Борисевич обговорила з депутатами святкування Дня працівників сільського господарства на території Олександрівської ОТГ, а також наголосила на необхідності зустрічей з виборцями для налагодження діалогу та спільного вирішення проблем життєдіяльності громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь