Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ГОЛОВА ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 19.11.2018 11:30
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

Селищний голова Людмила Борисевич стла учасником сьомого засідання Ради регіонального розвитку, яке  відбулось 12 листопада у Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка.

У засіданні взяли участь голови обласних, районних та міських рад, обласних та районних державних адміністрацій, голови ОТГ, представники органів місцевого самоврядування.

Учасники засідання обговорили питання нової політики розвитку, української армії та української ідентичності. Також було представлено історії успіху в регіонах, запровадження масштабних інфраструктурних проектів, обговорено план дій на майбутнє – питання, які турбують об’єднані територіальні громади з різних куточків України, в тому числі і Олександрівську ОТГ.

У своїй промові до зібрання Президент України Петро Порошенко закликав не гальмувати на місцях процеси децентралізації та об’єднання громад й спрямовувати усі сили задля об’єднання заради благополуччя нашої держави.

Рада регіонального розвитку -  це консультативно-дорадчий орган при Президентові України., утворений з метою сприяння взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь