A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУВСЯ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ

Дата: 20.11.2018 11:44
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Особистий прийом громадян провела селищний голова Людмила Борисевич 20 листопада у приміщенні селищної ради, згідно затвердженому графіку. Мешканці громади звернулися до керівника селищної ради з питаннями, у вирішенні яких вони потребують допомоги органів місцевого самоврядування.

Так, мешканка смт Олександрівка звернулася за допомогою з приводу участі у програмі «Український Донецький куркуль». Провести роз’яснювальну роботу та надати підтримку в написанні проектної заявки доручено відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики селищної ради.

Мешканці багатоповерхового будинку по вулиці Донецькій озвучили проблеми ремонту під’їзду та ганку, а також про аварійний стан балкону. Дане питання передане новоствореному комунальному підприємству «Віднова». Селищний голова Людмила Борисевич також наголосила на актуальності створення організації співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ), адже така організація мешканців дозволяє швидко та продуктивно вирішувати проблеми багатоповерхівок. Окрім того, сьогодні існують державні програми підтримки ОСББ, можливість залучення грантових коштів на вирішення проблем багатоповерхових будинків, в тому числі поточних ремонтів, благоустрою території, впровадження заходів з енергоефективності. «Ініціативна група ОСББ сьогодні має можливість залучати позабюджетні кошти для облаштування своїх багатоповерхових будинків, - зауважила селищний голова. – Існує багато історій успіху, які доводять, що активність громади, прагнення об’єднуватись навколо вирішення спільних питань дають швидкий позитивний результат».

Також, під час особистого прийому були розглянуті питання працевлаштування, виділення земельної ділянки, призначення субсидії, про виділення приміщення для роботи з дітьми.

По кожному з питань селищним головою надано відповідне доручення спеціалістам селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь