A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЯК ГРОМАДАМ ЗДОБУТИ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ БЕЗ ШКОДИ ДЛЯ ДОВКІЛЛЯ ДІЗНАВАЛИСЯ ПІД ЧАС ФОРУМУ

Дата: 26.11.2018 11:10
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Форум «Екологічні стратегії енергонезалежності для громад» відбувся 21 листопада у місті Києві. Участь у заході взяв начальник відділу з питань контролю та інспектування, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та військового обліку Олександрівської селищної ради Олексій Галатенко.

В ході проведення форуму обговорили теоретичні та практичні питання екологічної та енергетичної безпеки регіонів України, розглянули унікальні проекти «зеленої» енергетики. Важливим було почути думки інвесторів та експертів, разом з ними обговорили кроки, що сприятимуть сталому розвитку суспільства.

Також учасників ознайомили з оновленою програмою «Енергонезалежність регіонів України», до якої увійшов унікальний світовий досвід щодо створення регіональних екокластерів і дозволяє вивести країну на рівень енергобезпеки. Дана програма надає можливості кожному громадянину: право вибору, застосування технічних інновацій, наявність економічної вигоди, а найголовніше – задоволення потреб в енергетиці без шкоди нашому здоров’ю та довкіллю порівняно з традиційними джерелами енергетики.

Організаторами заходу виступили Міністерство екології та природних ресурсів України, ГО «Міжнародна екологічна безпека», приватне підприємство «АВІГЕЯ СТ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь