A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НАВЧАННЯ НАСЕЛЕННЯ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНУ РОБОТУ З МЕШКАНЦЯМИ ГРОМАДИ ЙШЛА МОВА ПІД ЧАС АПАРАТНОЇ НАРАДИ

Дата: 26.11.2018 11:35
Кількість переглядів: 546

Апаратну нараду за участю в.о. старост, спеціалістів та керівників структурних підрозділів селищної ради провела селищний голова Людмила Борисевич у п’ятницю, 23 листопада. У робочій зустрічі взяли участь представники Олександрівського РВГУ ДСНС України в Донецькій області та спеціаліст відділу призначення субсидій управління праці та соціального захисту населення Олександрівської РДА, директор КП «Віднова».

Під час наради селищний голова провела аналіз роботи спеціалістів та в.о. старост сіл на території старостинських округів та виконання ними протокольних доручень, а саме: про забезпечення під’їзду спеціалізованих автотранспортних засобів до житлових будинків, про благоустрій населених пунктів, про обрання на території громади старших сіл, вулиць та будинків.

Провідний інспектор Олександрівського районного відділу ДСНС старший лейтенант служби цивільного захисту Віталій Шостак надав пропозиції щодо попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, розглянули пропозицію навчання непрацюючого населення з питань пожежної безпеки з залученням органів місцевого самоврядування.

Про необхідність проведення інструктажів з населенням, особливо з людьми, що опинилися у складних життєвих обставинах, наголосив головний інспектор Олександрівського районного відділу ДСНС Андрій Королевський. Селищний голова звернула увагу на ведення обліку проведених інструктажів та на організацію спільної роботи в. о. старост з РВГУ ДСНС у проведенні роз’яснювальної роботи з населенням.

Головний спеціаліст Управління праці та соціального захисту населення Олександр Дем’яновський розповів про зміни у порядку призначення субсидій. Отриману інформацію в.о. старост сіл зможуть донести до мешканців громади.

За результатами робочої зустрічі було прийнято рішення провести відповідну роботу з мешканцями громади щодо дотримання правил протипожежної безпеки, яке є особливо актуальним у опалювальний період. У цьому питанні слід звернути особливу увагу на одиноких людей літнього віку, багатодітні сім’ї та мешканців, що опинились у складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь