A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО ХІД ВИКОНАННЯ РОБІТ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ МОСТУ У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ГОВОРИЛИ ПІД ЧАС РОБОЧОЇ ЗУСТРІЧІ

Дата: 28.11.2018 11:15
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

За ініціативи селищного голови Людмили Борисевич відбулась робоча нарада щодо ремонту мосту у смт Олександрівка. На засіданні були присутні представники підрядної організації та начальник Олександрівської дільниці №3  філії Красноармійського автодору Андрій Воронов.

Підставою для обговорення став лист регіональної філії «Донецька залізниця» про орієнтоване відкриття мосту 25 грудня 2018 року.

За словами голови селищної ради, є занепокоєння стосовно облаштування під’їзних шляхів до мосту. Під час телефонної розмови, виконавець запевнив, що згідно проекту буде виконано повне облаштування під’їзду до мосту на 20 метрів з обох боків.

Також розглянули питання проїзду важких вантажних машин через шляхопровід. «Ми не можемо дозволити, аби після відкриття мосту на нього чекала та сама доля, зауважила селищний голова Людмила Борисевич. – Ми маємо прикласти всі зусилля, аби зберегти цей стратегічно важливий об’єкт. Необхідно встановити обмеження для проїзду важкого вантажного транспорту, на який не розрахована мостова конструкція». Селищна рада планує звернутися до відповідних служб щодо встановлення дорожніх знаків із ваговими обмеженнями вантажу через міст, та вжити усіх можливих заходів для того, аби уникнути їх порушень.

Нагадаємо, що проектом передбачено капітальний ремонт мосту, тобто відновлення його до первісного стану, виконання комплексу будівельно- монтажних робіт: влаштування нових тротуарів,  нового дорожнього одягу, залізобетонних "сорочок" на опорах, ремонт залізобетонних прогонових будов тощо.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь