A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОБЛЕМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПОТРЕБУЮТЬ НЕГАЙНОГО ВИРІШЕННЯ

Дата: 28.11.2018 11:27
Кількість переглядів: 508

До 1 січня триває процес приймання-передачі майна закладів освіти Олександрівської райдержадміністрації у комунальну власність об’єднаної територіальної громади. Огляд закладів виявляє перелік проблем, бездіяльність у вирішенні яких може зупинити навчальний процес у опалювальний період.  

Найгострішою проблемою, що виникла у процесі огляду закладів освіти, є непридатні для використання котельні у Золотопрудській ЗОШ та Новостепанівському НВК – вони знаходяться у непрацюючому стані. Ті котельні, що обігрівають сьогодні ці заклади освіти, не перебувають на балансовому обліку та не мають технічної документації. Олександрівська селищна рада не може прийняти у комунальну власність об’єкти, існування яких не підтверджене відповідною документацією.

Селищна рада звернулася до Олександрівської РДА з проханням вжити заходи та оформити котельні у відповідності до вимог, аби з нового 2019 року, коли заклади освіти перейдуть до громади, не виникла проблема з опаленням шкіл.

Також, суттєвим порушенням є невідповідність котлів Староварварівської та Олександрівської ЗОШ монтажній схемі комплектації котелень, відсутні документи, що дають дозвіл на введення їх в експлуатацію.

Керівництво громади прагне вирішувати дані питання, аби не посилювати ситуацію та убезпечити навчальний процес від зриву. До Олександрівської райдержадміністрації направлено листи по кожному проблемному питанню з проханням відреагувати та вирішити їх якнайшвидше, аби захистити дітей громади від зупинки навчання у зимовий період.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь