A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУЛАСЬ ДЕСЯТА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 04.12.2018 11:21
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Засідання позачергової десятої сесії Олександрівської селищної ради провела селищний голова Людмила Борисевич 28 листопада 2018 року. На сесії були присутні 20 депутатів, начальники структурних підрозділів селищної ради та заступник директора Добропільського ВУВКГ Наталя Бахарєва.

На розгляд депутатів було винесено 27 питань, серед яких - про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення смт Олександрівка, про призначення директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), про затвердження Звіту про незалежну оцінку вартості ліквідації напівзруйнованої будівлі «Дитячий садок з вбудованим фельдшерсько-акушерським пунктом» у с. Зелене, про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2018 року.

Фото без опису    Фото без опису

В процесі обговорення депутати прийняли важливі рішення про затвердження проектно-кошторисної документації на реконструкцію адміністративних будівель під молодіжні центри у с. Новополтавка та с. Мирна Долина, а також на капітальний ремонт покрівлі багатоквартирного будинку № 6 по вулиці Донецькій. Також, було вирішено надати дозвіл на виготовлення ПКД на реконструкцію (термомодернізацію) будівлі Очеретинської дільничної лікарні, де розташований територіальний центр соціального обслуговування.

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту   Олександрівської селищної ради Ірина Седлецька доповіла про клопотання про передачу із спільної власності територіальних  громад сіл, селища Олександрівського району у комунальну власність Олександрівської об’єднаної територіальної громади «Інклюзивно-ресурсного центру».

Фото без опису     Фото без опису

Також, під час засідання розглянули ряд земельних питань, по яким було прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь