A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВИКОНАННЯ ПЛАНУ РОБОТИ СТРУКТУРНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ ТА ВІДДІЛАМИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОАНАЛІЗУВАЛИ НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ

Дата: 10.12.2018 09:00
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

Щотижневу апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів провела селищний голова Людмила Борисевич. Під час наради проаналізували роботу за минулий тиждень та окреслили заходи на найближчий період.

Селищний голова Людмила Борисевич акцентувала увагу на детальному аналізі та оформлені Програми соціально-економічного розвитку Олександрівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки, підготовку матеріалів для організації чергового засідання сесії селищної ради.

Про стан справ у сфері фінансів доповів начальник фінансового відділу Світлана Шаповалова. Начальник відділу культури, розвитку туризму та краєзнавства Олександр Філонов поінформував присутніх про проведені заходи за минулий тиждень та заплановані заходи на найближчий час, а саме підготовку та відзначення новорічних та різдвяних свят для мешканців громади. Зокрема, відкриття головної новорічної ялинки громади у Олександрівці 27 грудня, проведення новорічних вогників у населених пунктах громади та новорічний вогник в ніч з 31 грудня на 1 січня.

По закінченню наради Людмила Борисевич надала доручення начальникам відділів апарату та структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь