A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 10.12.2018 09:06
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

Святковий захід з нагоди дня місцевого самоврядування в Україні відбувся 7 грудня у концертній залі школи мистецтв. Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє територіальної громади. Тому на святі були присутні ті, хто багато років свого життя присвятив службі в органах місцевого самоврядування, депутати різних рівнів та скликань, в.о. старост населених пунктів, колективи районної, селищної та сільських рад.

На святковий захід завітав начальник  Головного управління Національної поліції в Донецькій області Микола Семенишин. Генерал поліції вручив цінні сувеніри та  подяки представникам органів місцевого самоврядування Олександрівської ОТГ за плідну співпрацю з поліцією Донеччини, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята.

«Дорога моя родино! – вітаючи присутніх, звернулася селищний голова Людмила Борисевич. –  У день нашого професійного свята щиро вітаю усіх причетних до цієї почесної місії, всіх, хто працює разом з нами! День місцевого самоврядування – це свято людей, які на різних посадах чи на громадських засадах творять село, громаду, район та область. Я вдячна кожному, хто докладає зусиль для розбудови нашої громади, бачить перспективу її розвитку та процвітання!».

Святковий настрій та естетичне задоволення присутнім подарували колективи художньої самодіяльності громади, які прикрасили концертну програму своїми талановитими та колоритними виступами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь