A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКАНДРІВСЬКА ГРОМАДА ПРАЦЮЄ НА ЗАЛУЧЕННЯ РЕСУРСІВ

Дата: 12.12.2018 09:04
Кількість переглядів: 546

Залучення позабюджетних ресурсів шляхом участі у грантах та проектах – один із вагомих складових успішного економічного розвитку громади.  Для системної роботи над створенням інвестиційно привабливого клімату та залучення ресурсів Олександрівською селищною радою було створено відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики.

Додаткові позабюджетні ресурси – це кошти з державного бюджету, що надаються на розвиток об’єднаної громади і гранти від інших фінансових інституцій та інвеститорів на реалізацію проектів, що пройшли відбір на конкурсній основі.

Сьогодні селищна рада бере участь у співфінансуванні пітчингу соціальних проектів від Британської ради, що будуть реалізовані на території Олександрівської об’єднаної територіальної громади. У разі, коли органи місцевого самоврядування співфінансують соціальні ініціативи мешканців своє громади, пітчинг проходить не на території області, а безпосередньо у ОТГ.

Селищна рада запрошує активних мешканців громади подавати власні ініціативи, які зможуть покращити умови життя у селі або на окремій вулиці. Вартість одного проекту не має перевищувати 50 тисяч гривень.

У рамках пітчингу учасники надсилають свої заявки для проходження попереднього відбору проекту на актуальність ідеї для громади та відповідність зазначеним пріоритетам. Далі з авторами проектів, які пройшли попередній відбір, проводиться навчання по всім аспектам проектної діяльності, серед яких: бюджетне планування проекту, залучення фінансування зі сторони, робота з волонтерами, PR проекту та ін.

Аби активізувати громаду, налагодити співпрацю між владою і громадськістю, селищна рада працює над створенням молодіжної ради при виконавчому комітеті – дорадчо-консультативний орган, який міг би впроваджувати свої ідеї, надавати нові пропозиції і спільно з владою їх реалізовувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь