A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ СПІЛЬНО З ЗАВІДУВАЧЕМ ЮРИДИЧНОГО СЕКТОРУ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОВЕЛА ЗАХОДИ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ПРАВА

Дата: 14.12.2018 09:02
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права службою у справах дітей спільно з завідувачем юридичного сектору Олександрівської селищної ради відбулася зустріч з учнями Олександрівського професійного аграрного ліцею. Першочерговим завданням було закладення у свідомості учнів звичок і вміння щодо необхідності дотримуватися чинних законів, вимог права і моралі, виконання свого громадянського обов’язку.

Спеціалістом служби у справах дітей було організовано перегляд презентацій на теми: «Права дитини» та «Булінг серед учнів та молоді». Під час перегляду наголошувалося, що основна мета держави – навчити людей, які в ній проживають, не тільки користуватися правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими людьми, установами і так далі. І якщо дотримання поведінкових норм буде здійснюватися на найпочатковіших етапах, то менше буде допускатися правопорушень. Основна ж спрямованість держави – охорона прав людини, їх захист та неприпустимість порушень з боку інших осіб.

      Фото без опису

   Завідувачем юридичного сектору Олександрівської селищної ради для учнів ліцею було проведено бесіду на тему: «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх», «Відповідальність неповнолітніх за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень». 

Під час проведення цільової комплексної операції «Діти вулиці», «Сім’я», «Підліток» на території Олександрівської селищної ради службою у справах дітей постійно ведеться робота з батьками та дітьми щодо прав дітей.

Важливо, щоб кожна людина знала свої права, щоб ці права стали цінністю, визнаною і державою, і суспільством. Вирішення цих завдань залежить від якісної роботи державних органів влади, освітніх установ, засобів масової інформації і всіх структур громадянського суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь