A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ТРАВНЕВЕ СВЯТО «ВЕСНА ПРИЙШЛА»

Дата: 06.05.2016 16:03
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

02 травня 2016 року в смт.Олександрівка парк «Ювілейний» відбулося незвичайне селищне травневе свято «Весна прийшла» , присвячене відкриттю весняно- літнього періоду. На святі були присутні мешканці селищної ради з

8 населених пунктів, сільських рад Олександрівського району, смт.Новодонецьке, м. Краматорська . Для присутніх дітлахів та підлітків була підготовлена цікава концертна та конкурсно- ігрова програма, для дорослих – конкурс пісні «Карооке» , де переможець отримав великий загадковий супер - приз. Справжнє задоволення отримали любителі спортивних змагань з волейболу та міні- футболу, де прийняло участь 10 спортивних команд селищної ради. Переможці та учасники спортивних команд отримали почесні грамоти та спортивні нагороди у вигляді волейбольних та футбольних м’ячів. Завершальним етапом святкової програми , підготовленої районним центром культури та дозвілля, стала розважальна конкурсно- ігрова програма для молоді, а самим несподіваним подарунком для учасників свята було продемонстровано оригінальний жанр – фаєр-шоу, підготовлене гостями з м.Києва.

Чудові і веселі поздоровлення, а також привітання, звучали на протязі всієї програми від селищного голови Л.В.Борисевич, яка з великим задоволенням вручала учасникам програми, в першу чергу , дітям смачне морозиво, солодощі , призи переможцям конкурсів, спортсменам- спортивні нагороди, створюючи разом з ведучими гарний святковий настрій, піднесеність , задоволення від відпочинку, бажання все більшої кількості глядачів прийняти особисту участь у конкурсах пісні, танцю.

Радість свята підтримували працюючі торговельні ряди, де пригощали іскристими напоями, пахучими пирогами, ароматними шашликами та різними видами солодощів.

Десятки учасників свята висловлювали свою подяку на адресу селищного голови за організацію чудового свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь