A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

Звіт селищного голови Олександрівської селищної ради про стан роботи із зверненнями громадян за 2018 рік

Дата: 08.01.2019 15:08
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Протягом 2018  року від мешканців району до Олександрівської селищної ради, включаючи і органи влади вищого рівня, надійшло 928 звернень громадян, з них 172 - письмових звернень, з яких безпосередньо до селищної ради надійшло 149, на особистий прийом звернувся 701 житель. До органів влади вищого рівня від мешканців Олександрівського району  надійшло 23 звернення, в тому числі 21 звернення надійшли через Урядову гарячу  лінію та 2 - через Олександрівську райдержадміністрацію.

Керівництвом селищної ради проведено 22 виїзних прийомів громадян, на які звернулися 26 мешканців.

Серед загальної кількості звернень 70 колективних та 3 повторних звернення.

Селищним головою з початку 2018 року контролювалось 578 звернень громадян, або 63% усіх звернень громадян.

Рівень виконавської дисципліни склав 100%. Порушень термінів розгляду звернень не допущено. З загальної кількості звернень  позитивно вирішено 628 звернень, або 68% від загальної кількості звернень; надано роз’яснення на 227 звернень (25%); , відмовлено – 39 ( 5%), інші 21 (3%) – знаходяться на виконанні.

Приділяється  належна увага вирішенню проблем соціально вразливих  верств населення  громади.

Протягом 2018 року із селищного бюджету були виділені кошти на матеріальну допомогу в сумі 45,0 тис. грн, надана матеріальна допомога  20-и особам. Здебільшого кошти були виділені на лікування, на оперативне втручання таким категоріям громадян : інваліди - 2 особи, малозабезпечені - 15 осіб, учасник АТО - 1 особа та  2 багатодітні родини.

Згідно розпорядження голови ОДА від  06.02.2017 року № 118 «Про затвердження Програмних заходів обласного фонду охорони навколишнього середовища на 2017 рік»  в районі проводиться реалізація проекту «Озеленення смт. Олександрівка, а саме: реконструкція парку «Ювілейний». Головний розпорядник коштів – Департамент екології та природних ресурсів ОДА. Вартість проекту – 16322,50290 тис. грн.  Роботи розпочато 18.09.2017 року та тривають на даний час.

На території Олександрівської об’єднаної територіальної громади в 2018 році за рахунок спеціального фонду обласного бюджету в частині зарахованих до нього залишків коштів місцевих бюджетів, території яких тимчасово не підконтрольні українській владі (розпорядження голови Донецької ОДА від 04.07.2016 № 548 зі змінами) здійснюється реалізація 2 проектів, а саме:

  • «Термомодернізація дитячого навчального закладу «Журавка» смт Олександрівка. Проект реконструкції системи теплопостачання з улаштуванням твердопаливної котельні в існуючій окремо розташованій будівлі». Загальна вартість проекту – 493,220 тис. грн. Головним розпорядником коштів визначено  Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Фото без опису Фото без опису

  • «Будівництво сміттєсортувальної станції в Олександрівському районі». Головний розпорядник коштів – Департамент екології та природних ресурсів ОДА. Вартість проекту – 11000,00 тис. грн. Роботи розпочаті та продовжуються.

За рахунок власних коштів завершено капітальний ремонт парку «Центральний» - додаткові роботи склали 200,134 тис. грн. та завершено будівництво спортивного майданчика для гри в міні-футбол з покриттям «Штучна трава» по вул. Виноградна в с.Петрівка Перша – додаткові роботи склали 141,0 тис. грн.

Фото без опису Фото без опису

Виготовлено робочий проект «Реконструкція стадіону в універсальний (з біговими доріжками) стадіон» в смт. Олександрівка вартість  робіт склала 287,6 тис. грн.

В рамках реалізації бюджетної програми КПКВК 2751320 «Будівництво полів зі штучним покриттям в регіонах України» у 2018 році» виготовлено 4 проекти з капітального ремонту футбольних майданчиків з влаштуванням основи 42*22 зі штучного покриття на загальну суму 120,0 тис. грн. та розпочато капітальний ремонт 4-х футбольних майданчиків, а саме:

  • «Капітальний ремонт футбольних майданчиків з влаштуванням основи 42*22 зі штучного покриття за адресою: Донецька обл., Олександрівський район, с. Золоті Пруди, вул.. Центральна, 78» вартість проекту 1861,825 тис.грн.

  • «Капітальний ремонт футбольних майданчиків з влаштуванням основи 42*22 зі штучного покриття за адресою: Донецька обл., Олександрівський район, с. Мирна Долина, вул. Шкільна вартість проекту 1861,825 тис. грн..

  • «Капітальний ремонт футбольних майданчиків з влаштуванням основи 42*22 зі штучного покриття за адресою: Донецька обл., Олександрівський район, с. Михайлівка, вул. Шкільна вартість проекту 1861,825 тис. грн.

  • «Капітальний ремонт футбольних майданчиків з влаштуванням основи 42*22 зі штучного покриття за адресою: Донецька обл., Олександрівський район, с. Очеретине, вул. Центральна, 1  вартість проекту 1861,825 тис. грн. Рішенням сесії селищної ради на співфінансування вищезазначених проектів виділені кошти в сумі 3600,00 тис. грн.

В межах реалізації регіональної комплексної соціальної програми «Молодь і сім’я Донеччини» на 2016-2020 роки виготовлено проектно-кошторисну документацію зі створення молодіжних центрів в с.Мирна Долина та с. Новополтавка  Олександрівської ОТГ загальною вартістю 100,0 тис. грн. На співфінансування проектів виділено 1000,00 тис. грн. власних коштів. На ремонтні роботи, які тривають в приміщеннях  молодіжних центрів, використано 1,0 млн. грн обласного бюджету.

В рамках Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України Олександрівською об’єднаною територіальною громадою  триває закупівля мобільного офісу муніципальних послуг  вартістю  4000,00 тис.грн., співфінансування громади становить 50,0 тис. грн.

З метою розвитку інвестиційної діяльності та інфраструктури, подальшої реалізації проектів регіонального розвитку:

  • за рахунок власних коштів триває розробка робочих проектів: «Реконструкція будівлі СЕС та гаражів під ЦНАП, соціальний офіс та управління Олександрівської селищної ради в смт. Олександрівка Донецької області» (вартість виготовлення проектно-кошторисної документації 600,00 тис.грн.); «Реконструкція (термомодернізація) будівлі Очеретинської дільничної лікарні «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» під відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання послуг) Олександрівської селищної ради» (вартість виготовлення проектно-кошторисної документації 536,0 тис. грн.);

З метою формування інтерактивної карти з відновлення соціально – економічної та інженерно – транспортної інфраструктури Донецької області Олександрівською селищною радою були сформовані пропозиції щодо реалізації проектів за пріоритетними напрямками з відновлення соціально – економічної та інженерно – транспортної інфраструктури у 2019 році та наступні три роки. До переліку проектів включено 45 інфраструктурних проектів.

Відповідно до проекту «Український Донецький куркуль», в рамках якого надається фінансова підтримка на реалізацію бізнес-проектів суб’єктам малого підприємництв, мешканець Олександрівської ОТГ став переможцем даного конкурсу та отримав фінансову підтримку для реалізації проекту « Овочі домашні. Тепличний комплекс (вирощування томатів в закритому грунті)». Для співфінансування проекту з місцевого бюджету було виділено 30,0 тис. грн.

Фото без опису

Селищною радою проводилась роз’яснювальна робота серед населення про видачу дотації населенню за утримання молодняка великої рогатої худоби. Олександрівська ОТГ стоїть на першому місці в Донецькій області по отриманню дотації. Дотацію отримали 223 особи на суму 533,6 тис. грн.

Селищний голова                                                                                        Л. В. Борисевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь