A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЛЯ УРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ НАСЕЛЕННЯ ДОНЕЧЧИНИ У ДНІПРІ ПРАЦЮЄ ТРАНЗИТНИЙ ХАБ «ЗАТИШОК»

Дата: 20.02.2023 13:26
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

За підтримки УПРАВЛІННЯ СІМ’Ї, МОЛОДІ, ТА МАСОВИХ ЗАХОДІВ НАЦІОНАЛЬНО ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДОНЕЦЬКОЇ ОДА реалізовано проєкт «Антикризовий Транзитний Хаб для критично вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з Донецької області «Затишок» - спрямовано на осіб вразливих категорій з числа мешканців Донецької області, а саме:

• осіб з інвалідністю та членів їх родин;

• родини, де є діти з інвалідністю;

• дітей– сиріт;

• осіб 60+;

• багатодітні родини; 

• осіб, що внаслідок військових дій втратили документи;

• одиноких батьків з дітьми або осіб, що їх заміщують з дітьми;

• родини в яких хоча б  один  з членів родини виконує обов’язки по захисту України;

• жінок та дівчат, які постраждали від гендерно зумовленого насильства.

У межах проєкту надаються послуги з безкоштовного розміщення строком від 1 до 10 календарних днів та,за потребою, сприяння у подальшій евакуації, як у межах України так і за кордон (тривалість проживання визначається складністю конкретної ситуації в кожної особи/родини). У разі необхідності передбачено соціальний та юридичний супровід/представництво в закладах та установах в залежності від запиту та ситуації окремої особи/родини.

Антикризовий транзитний хаб «Затишок» розрахований на 20 дорослих осіб з дітьми та розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Сичеславська, 33.

Проєкт впроваджено БО благодійним фондом «Слов’янське серце» та громадською організацією «МАРТІН - клуб» за сприяння Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Згідно за умовами реалізації проєкту «Антикризовий Транзитний Хаб для критично вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з Донецької області «Затишок» з 20 лютого 2023 року розпочинає евакуаційні рейси з території Донецької області до м. Дніпро.

Евакуаційні маршрути будуть відбуватися два рази на місяць, за умови попередньої реєстрації групи бажаючих евакуюватися до 20 осіб (без вікового та гендерного розподілу).

В програмі евакуації передбачається розміщення евакуйованих осіб в межах м. Дніпро, для надання тимчасового прихістку, як в межах діючого проекту, так і в місцях тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб різних форм власності.

Детальну інформацію стосовно евакуаційних рейсів, або розміщення в хабі «Затишок» можна отримати за телефонами гарячої лінії: +38 098 664 58 66; +38098 346 43 69;+38066 175 64 10; +38095 247 56 25.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь