A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ В МИХАЙЛІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

Дата: 13.01.2022 16:40
Кількість переглядів: 802

Відповідно до розпорядження Олександрівського селищного голови від 12.01.2022 року № 07/01-07 «Про проведення громадського обговорення кандидатур старост на території старостинських округів» на території Михайлівського старостинського округу Олександрівської селищної територіальної громади: с. Михайлівка, с. Львівка, с. Шаврове, с. Яковлівка, с. Староварварівка буде проведено громадське обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і зібрання підписних листів з питання «Погодження з жителями Михайлівського старостинського округу кандидатури старости».

Олександрівський селищний голова вносить на громадське обговорення кандидатуру Толстошеєвої Тетяни Ярославівни на посаду старости в Михайлівському старостинському окрузі. Опитування жителів сіл Михайлівського старостинського округу і зібрання підписів буде проводитись з 15 січня 2022 року по 01 лютого 2022 року.

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном 06269-2-10-45, електронним листуванням на електронну поштову адресу - office@oleksandrivka-gromada.gov.ua.

Відповідальна особа - секретар селищної ради  Василь ЛУК’ЯНЧИКОВ.

Ініціатор громадського обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і зібрання підписних листів – селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ .

До громадського обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і збирання підписних листів запрошуються жителі Михайлівського старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям Михайлівського старостинського округу для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України.

Біографічна довідка кандидата на посаду старости. 

Звіт про результати проведення громадського обговорення кандидатури старости в Михайлівському старостинському окрузі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь