A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 26.11.2021 14:05
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

З нагоди початку Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулось засідання робочої групи з питань безпеки та соціальної згуртованості Олександрівської громади. За круглим столом зібралися поліцейські офіцери громади, представник Олександрівського відділу поліції, спеціаліст з безоплатної правової допомоги, керівниці служби у справах дітей та центру соціальних служб, члени координаційної ради з протидії домашнього насильства, членкині груп самодопомоги населених пунктів громади.

Під час бесіди обговорили план заходів, які відбудуться на території громади в рамках акції.

«Ми повинні розказати людям що таке насильство та як із ним боротися, – зазначила головний спеціаліст відділу культури, розвитку туризму, краєзнавства, сім’ї, молоді та спорту Людмила БОБРОВСЬКА. – Суспільство повинно знати про всі форми домашнього насилля. Наш з вами обов’язок донести до людей, що вихід з цієї ситуації є. Що кожен має право на комплексну допомогу та підтримку».

Фото без опису

Зокрема, в закладах культури стартували інформаційні кампанії, що супроводжуються вуличними акціями, викладками відповідної літератури та роздачею буклетів і листівок, бесідами з громадянами.

Поліцейські офіцери громади Роман ВОРОНЦОВ та Денис ЦУНЯК наголосили на готовності і надалі відвідувати сім’ї, що опинлися у складних життєвих обставинах та проводити з ними профілактичну роботу спільно із центром соціальних служб.

Начальник служби у справах дітей Еліна МЕЛЕШКО зауважила, що особливу увагу необхідно приділити сім’ям з дітьми. Служби під час наради  скоординувати дії та запланували виїзди у старостинські округи.

Фото без опису

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка щороку проходить з 25 листопада по 10 грудня,  має на меті привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, а також протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь