A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУЛОСЯ ТРИНАДЦЯТЕ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 16.09.2021 14:55
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

 

Сьогодні, 16 вересня 2021 року, відбулося засідання тринадцятої позачергової сесії восьмого скликання Олександрівської селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Василя ЛУК’ЯНЧИКОВА.

До початку розгляду питань Василь ЛУК’ЯНЧИКОВ привітав з Днем народження депутатів селищної ради Вікторію ВОРОНЦОВУ та Ірину ЛАВРОВУ. До щирих привітань долучилися всі присутні.

Далі присутні депутати та начальники відділів Олександрівської селищної ради приступили до розгляду питань порядку денного.

Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року № 8/3-145 «Про бюджет Олександрівської селищної  територіальної громади  на 2021 рік» та про Прогноз бюджету Олександрівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки доповіла начальник відділу фінансів Світлана ШАПОВАЛОВА.

Начальник відділу освіти Ірина СЕДЛЕЦЬКА обґрунтувала необхідність прийняття низки питань в галузі освіти:

  • Про закриття відокремлених підрозділів Філії Дмитро-Дар’ївський навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І ступеня – дитячий садок» Опорного закладу Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради Донецької області та Філії Золотопрудський навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І ступеня – дитячий садок» Опорного закладу Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради Донецької області.
  • Про створення юридичної особи Дмитро-Дар’ївський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Рукавичка» Олександрівської селищної ради Донецької області.
  • Про створення юридичної особи Золотопрудський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» Олександрівської селищної ради Донецької області.
  • Про затвердження штатної чисельності працівників закладів освіти Олександрівської селищної ради Донецької області на 2021 – 2022 навчальний рік.

На засіданні позачергової сесії було обговорено питання «Про внесення змін до Статуту та структури комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Олександрівської селищної ради Донецької області».

На порядку денному розглядалося про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Донецької області у комунальну власність Олександрівської селищної територіальної громади Краматорського району Донецької області» та Про закріплення майна на праві господарського відання за комунальним підприємством «ВІДНОВА».

Актуальними та важливими перед опалювальним сезоном на розгляд депутатів постали питання «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Віднова» Олександрівської селищної ради та «Про затвердження структури комунального підприємства «Віднова» Олександрівської селищної ради»

Окрім цього було розглянуто 15 питань земельного спрямування, що стосуються затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

По усім питанням депутати прийняли відповідні рішення.

Попередньо на профільних постійних комісіях були детально вивчені всі проєкти рішень, тому позачергова сесія пройшла в діловій та конструктивній обстановці.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь