A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ВІДВІДАЛА ДІТЕЙ, ЯКІ ВИХОВУЮТЬСЯ ПІД ОПІКОЮ

Дата: 16.10.2020 11:22
Кількість переглядів: 1162

З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, які виховуються в сімейних формах (під опікою) 15 жовтня 2020 року спеціалісти служби у справах дітей Олександрівської селищної ради  здійснили планову перевірку умов проживання 4 дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в опікунській  сім’ї на території смт. Олександрівка.

У результаті відвідування сім’ї опікуна встановлено, що умови проживання дітей  відповідають санітарно-гігієнічним та матеріально-побутовим вимогам.  Діти  мають все необхідне для життя, навчання та виховання. Хлопчики  забезпечені окремими ліжками, місцем для занять, відпочинку, місцем для зберігання особистих речей, є необхідна художня та наукова література для навчання, книжки, шкільне приладдя.

Опікун приділяє належну увагу здоров’ю підопічних, підтримує  контакти з сімейним лікарем та педагогами. Захворювань, викликаних несприятливими соціально-побутовими умовами у сім’їпротягом часу перебування дітей у родині не виявлено.

За результатами відвідування складений відповідний акт обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, який долучений до її особових справ. Порушень прав дітей не виявлено. З опікуном проведено бесіду щодо дотримання прав дітей, задоволення їх потреб, надані відповіді на поставлені запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь