A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ СІМЕЙНИХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ ВІДБУВСЯ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 25.09.2020 12:09
Кількість переглядів: 1096

Фото без опису

В Олександрівській ОТГ відбувся семінар з питань розвитку сімейних фермерських господарств та впровадження земельної реформи із серії щотижневих семінарів, ініційованих Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Фахівці Департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації Марина ХОЛОДОВА та Анатолій ГОРБАЧОВ, представниця Департаменту економіки облдержадміністрації Ірина ПЕЧКА та директор Донецького відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств Вадим ЛИТВИН 24 вересня поточного року спілкувалися із землевласниками та землекористувачами місцевих сільгоспгосподарств, які не є зареєстрованими.

Учасників наради ознайомили з кроками створення сімейних фермерських господарств, з умовами участі у програмах державної підтримки сільського господарства, а також з нововведеннями, що плануються на наступний рік. Крім того, обговорили стан земельної реформи, прийняті рішення із впровадження ринку землі та щодо просторового планування громад.

Зокрема, презентували другу хвилю впровадження пілотного проєкту Державний аграрний реєстр – це єдина база, де має можливість безкоштовно зареєструватися будь-яке господарство, незалежно від розміру – від сімейного фермерського господарства до великих підприємств. Зареєстровані користувачі зможуть отримати актуальну інформацію про їх земельний ресурс, програми державної підтримки та користуватися державними послугами і сервісами.

В Олександрівській громаді на даний час існує єдине зареєстроване сімейне фермерське господарство «Купрін В.М.». З досвідом майже у один рік Віталій Миколайович відчув усі переваги роботи такої форми зайнятості у сільському господарстві.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь