A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВЗАЄМОДІЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ: ПРАЦЮЄМО НА РЕЗУЛЬТАТ

Дата: 16.09.2020 16:35
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

16 вересня фахівці Олександрівського районного центрузайнятості провели засідання Ради роботодавців Олександрівського району.

Відкриваючи захід, директорка центру зайнятості  Наталя Дудник щиро подякувала учасників заходу за взаєморозуміння, активну позицію в забезпеченні легальної праці, адже саме роботодавці в сучасних умовах є домінуючою силою на ринку праці: розвивають економіку, наповнюють бюджет, створюють нові робочі місця. 

 «Ми прагнемо зробити свої послуги максимально доступними та комфортними, освоюємо та впроваджуємо нові сучасні технології – відео резюме, відео презентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації через соціальні мережі тощо. На сьогодні роботодавці мають можливість створення «Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії зі службою зайнятості», - наголосила Н.Дудник.

Окрему увагу організатори заходу приділили питанню сучасних можливостей служби зайнятості в рамках впровадження Інституту «Консультанта роботодавця» з метою побудови ефективних методів і нових рівнів взаємодії центру зайнятості з роботодавцями.

Фото без опису

Членів Ради запросили взяти участь у загальнообласній ярмарці вакансій «Знайдемо роботу разом» з використанням платформи Zoom.

В ході зустрічі учасники заходу  обговорили єдину систему співпраці в сфері зайнятості та  висловили свої пропозиції щодо вдосконалення спільної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь