A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДІТИ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ІГРАШКИ

Дата: 17.08.2020 11:02
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

В приміщенні служби у справах дітей  відбулася зустріч працівників служби у справах дітей селищної ради з дітьми-сиротами, дітьми позбавленими батьківського піклування, які проживають виховуються в прийомних сім’ях  та під опікою (піклуванням). Проведення такої зустрічі відбулося за сприяння селищного голови Людмили Борисевич.

Дітлахи отримали різноманітні іграшки, які зберігалися на складі Одеської митниці, Державної митної служби, та були поміщені у режим відмови на користь держави, передані до Донецької облдержадміністрації та  службі у справах дітей Олександрівської селищної ради  для забезпечення передачі іграшок дітям-сиротам, та дітям позбавлених батьківського піклування, які знаходяться в прийомних сім’ях та під опікою. За висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи ці іграшки  відповідають встановленим медичним критеріям безпеки. 

Начальник служби зазначила, що пріоритетом у нашій громаді залишається охорона дитинства, і зустріч цьому підтвердження. Працівники служби з’ясовували, чи користуються родини всіма пільгами, розповіли про можливість оздоровлення не тільки  в літній період, а цілий рік.

Передача іграшкових наборів триває, тому найближчим часом всі діти-сироти, та діти позбавлені батьківського піклування, які знаходяться в прийомних сім’ях та під опікою, отримають яскраві іграшки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь