A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 29.05.2020 15:12
Кількість переглядів: 1344

Фото без опису

Шановні школярі, учителі, батьки, випускники!

В нашому житті є кілька подій, що назавжди закарбовуються в пам’яті, серед них – свято Останнього дзвоника.

Цьогоріч карантинні обмеження поширилися й на масові заходи. Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам освіти не проводити останні дзвоники та випускні вечори. Але, щоб підтримати випускників, у школах громади підготовлено свято Останнього дзвоника в онлайн-режимі. Всі бажаючі мають змогу зайти в соціальну мережу або на сайт школи та переглянути святкові відеоролики прощання зі школою-2020.

Цей рік був нелегкий, але всі разом ми впоралися з поставленим завданням – продовжували займатися за навчальною системою освіти дистанційно.

Хочу подякувати вчителям за грамотну організацію онлайн-навчання, за натхненну творчу працю. Дітям – за те, що не лінилися, а на відстані пізнавали нові теми уроків. Окремі слова вдячності висловлюю батькам за терпіння, щоденну співпрацю з наставниками ваших дітей.

Для учнів молодших та середніх класів свято Останнього дзвоника зна­ме­ну­ється початком улюблених канікул. Прийшла по­ра добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після учбового року. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде ра­дісним, безтурботним і цікавим, сповненим яскравих вражень і мандрівок.

Для випускників малиновий  передзвін шкільного дзвоника не лише стає сим­волом прощання з дитинством, а й відкриває дорогу в незвіданий світ само­стій­но­сті та зрілості. По­пе­ре­ду у вас нові до­сягнення та життя, у якому щодня до­ве­деться робити важ­ливий вибір, від­стоювати власні думки й відповідати за при­йня­ті рішення.

Миру вам, дорогі мої мешканці Олександрівської громади, добра, здоров’я і злагоди; щасливих миттєвостей і здійснення заповітних мрій!

З повагою, селищний голова Людмила Борисевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь